Jognyilatkozat – QualitySoft bérkalkulátor

A http://berkalkulator-2.hu oldalon fellelhető tartalom teljes egészében az oldal tulajdonát képezi, annak részleges vagy teljes felhasználása a szerző írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos!

Esetleges javaslatokat a QualitySoft bérkalkulátorral kapcsolatban az Impresszum oldalon fogadunk.

A QualitySoft bérkalkulátorral kapcsolatos mindenkori jogi irányelvek e menüpontban érhetőek el. A bérkalkulátor-2.hu fenntartja magának a jogot a jognyilatkozat esetleges módosítására, amelynek változásokról természetszerűleg értesíti látogatóit. A QualitySoft bérkalkulátor elkötelezett az itt található szolgáltatások töretlen fejlesztésére és a honlapon található tartalom legmagasabb minőségi szinten tartására, azonban a használatból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A QualitySoft bérkalkulátor különösen nagy figyelmet fordít az oldalt látogatók személyes adatainak védelmére és teljes körűen tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát. A QualitySoft bérkalkulátor minden olyan elővigyázatossági intézkedést megtesz, amely biztosítja a felhasználók személyes adatainak biztonságát.

A QualitySoft bérkalkulátor adatkezelési irányelvei teljes összhangban vannak az ezzel kapcsolatos hatályos magyar jogszabályokkal.